Delegates Networking At Conference Drinks Reception[/caption]

Скъпи приятели,

На 21ви октомври във Вашингтон, Клубът на Българските Професионалисти организира първата по вида си Ежегодна Конференция на Българските Професионалисти в Америка на тема “Как да растем?” – в кариерата, финансово и като лидери. Домакин на конференцията е New U University и тя ще се състои от 11:30 ч. сутринта до 17:30 ч. следобед с видни участници от българското общество в района.
Сред нашите панелисти са Ивайло Генов, Гергана Жостова, Страци Кулински, Йонко Мермерски и Посланик Георги Панайотов!

Четирите сесии ще са водени от успели българи, които даряват времето си, за да предоставят ценни съвети на всички нас. Форматът и съдържанието на конференцията е следният:

Цената на билета е $50 и се закупува предварително по електронен път. За тази цел използвайте бутона “Регистрирай се тук”, който ще ви пренасочи към платформата за закупуване.

Сградата на New U University е лесно достъпна с градски транспорт – метро станциите “Farragut North” и “McPherson Square Metrorail Station” са съответно на 5 минути и 10 минути пеш. За тези от Вас, които възнамеряват да пътуват с кола, Ви препоръчваме да резервирате паркинг предварително чрез някоя мобилна апликация като Spothero или ParkWhiz.

Очакваме ви с нетърпение!  Заедно можем повече!
Екипа на Клуба на българските професионалисти във Вашингтон

П.П.: Клубът на българските професионалисти цели да предоставя уникални възможности за висококачествени дискусии на тема професионално развитие. По този начин нашите членове черпят идеи за професионален и личностен растеж директно един от друг и създават обединено българско общество в район Вашингтон!